Палео-дієта останнім часом стала дуже популярною, і на те є декілька причин. Додавання в раціон продуктів з кокосом як самостійну страву або як компонент в рецептах сприяє підвищенню ефективності такого роду дієти.
Кокос багатий корисними жирами
Кокос не тільки довго зберігається, але і багатий корисними жирами, які роблять його ідеальним продуктом для використання в кулінарії. Незважаючи на те, що кокосова олія містить велику кількість насичених (92%), мононенасичених (6%) і поліненасичених жирів (2%), його можна включати в палео-дієту, тому що для цього типу дієти характерний низький вміст вуглеводів. Таким чином, кокосове багатство може бути корисним.
Додаткові переваги кокоса
Кокосове молоко має безліч корисних властивостей, як і м’якоть кокоса. Молоко кокоса містить калій, противірусні та протигрибкові речовини. Може використовуватися в якості засобу, що полегшує здуття живота. Кокосове молоко може додати в раціон глюкозу, яка є такою необхідною після тренування. Крім того, м’якоть кокоса багата волокнами, вітамінами B і C, а також залізом.
Кокосова продукція
Смак і корисні властивості кокоса можна знайти в:
Що таке кокосова манна?
Манна кокосова – це тип масла, який проводиться з кокосового пюре. Його можна додавати в смузі, змащувати їм грінки, поливати попкорн або використовувати замість глазурі на маффіни.
Ця стаття була перекладена з iherb.com